Náš kávový příběh

Když konečně přijdete na to, co vás v životě skutečně baví a naplňuje, nemůžete jinak. A tak je z manažera  pražič.

Ano, pražič — ne Pražák. Sídlíme totiž na Vysočině. Ale ani tady to na salámu určitě nemáme. Kafe je řemeslo. Zasadit, vypěstovat, sklidit, přebrat, usušit, dovézt, přebrat, upražit, přebrat, nechat vydýchat, prodat, namlít a teď? Filtr, moka, turek, frenchpress nebo mašina? Pojďme společně usrkávat z příběhů kávy na našem blogu, který nazýváme Kafočlánky.

Všude samej coffeelover, kafíčko, presíčko, srdíčko. Ale co je skutečně za tou hořkohnědou vůní? Pojďme si společně usrknout z příběhu kávy, od plantáže až po zrnko padající do vašeho mlýnku.

Víte, co je zásadní při výběru balené  kávy? Čerstvost. Vaše taky, ale především pražení. I nejpovedenější sklizeň z Etiopie zabijete tím, že ji necháte měsíce, nedejbože roky (ano, děje se to), ležet na regálech. Bob the Pražič vstává každý den proto, aby připravil novou várku. U naší kávy se vám nezkřiví obličej po prvním doušku ani v něm neucítíte kyselou okurku.

V čem je naše pražírna jedinečná, když je v okolí tolik coffeelovers, řetězců i rodinných podniků, odborníků na jemnost mletí a na pumpkin latté? Asi byste to měli vyzkoušet sami. Protože chuť je silnější než slova.

Děláme co můžeme i musíme. Jsme Bob the Pražič, z manažera pražičem, který svou práci žere. Teda pije.

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.